Nieuwkomer in de bedrijvenwereld? Zo maak je je bekend!

17 januari 2020 | Tips | redactie

Nieuwkomer in de bedrijvenwereld? Zo maak je je bekend!

Alleen in Nederland al stikt het van de ondernemers. Elk jaar komen er weer allerlei nieuwe bedrijven bij. Groot of klein, je wilt natuurlijk dat je bekend wordt onder je doelgroep. Maar misschien nog wel belangrijker is dat je meteen een goede eerste indruk afgeeft. Een indruk waarbij geen misstanden mogelijk zijn over wie je bent, waar je voor staat en wat je doet. En dat kun je uitstekend bereiken. Hoe? Wij vertellen het je!

Harten winnen en bekend worden

Je ziet regelmatig wanneer je door de stad loopt, dat mensen producten staan uit te delen. Het is niet voor niets dat dit veel wordt gedaan. Het is en blijft effectief. Want echt, niet álles hoeft online tegenwoordig. Natuurlijk moet je vandaag de dag je online communicatie op orde hebben om te scoren, maar in een wereld waarin iedereen zich op online richt, is het juist onderscheidend om het ook offline te doen. Met giveaways uitdelen win je de harten van je publiek én verspreid je je naam in razend tempo. Natuurlijk wel met bedrukte giveaways. En die zijn eenvoudig en snel te regelen, in groten getale. Die kun je op straat uitdelen, meenemen naar beurzen of op andere evenementen inzetten. Wát kun je dan zoal inzetten als giveaway?

Giveaways

Een giveaway is een relatiegeschenk, alleen dan meer voor potentiële relaties bedoeld. Ideaal voor jou als nieuw bedrijf dus! Je hebt waarschijnlijk nog niet zoveel relevante relaties. Die ga je op deze manier aan (en bouw je later uit). Je kunt een sleutelhanger bedrukken, maar laat er dan wel iets aan hangen dat nuttig is. Een opener, een lampje of een winkelwagenmuntje bijvoorbeeld. Zomaar een sleutelhanger is leuk en aardig, maar wordt niet gebruikt en is daarom niet effectief. Je kunt ook altijd bedrukte pennen inzetten. Pennen zijn in zóveel soorten en maten te vinden. Met jouw logo en boodschap worden zelfs deze giveaways origineel. Pennen zijn nog altijd de meest gebruikte giveaways omdat ze zo nuttig zijn.